Vi har en lång tradition och en yrkesstolthet i det vi gör och vi gör det bra. Vi vågar gå vår egen väg och gör saker på vårt sätt vilket ha visat sig vara både framgångsrikt och gett oss nöjda kunder i 30 år.
Lackbolaget utför lackarbeten på ett fackmannamässigt sätt med god service och till ett bra pris.

Företaget startade 1987 under namnet Frösö Bilplåt & Lack. Sedan 1999 blev företaget Lackbolaget. Verksamheten har idag fem anställda med mångårig erfarenhet och en bred kompetens inom lackering.Vi arbetar enbart med miljöanpassade produkter som t ex vattenbaserade färger och fabrikat med lågt innehåll av lösningsmedel. (Sherwin-Williams, Tikkurila, Cromax mfl)

Vår personal är utbildade plastreparatörer och har genomgått lagstadgad härdplastutbidlning. Detta för att du och dina medtrafikanter ska känna dig säker på våra utförda arbeten.

Motorbranschens Riksförbund, MRF, är en branschorganisation för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som konsument att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.

Kontrollerad Bilverkstad, den gröna punkten, är ett samarbete mellan Motorbranschens Riksförbund (MRF), Bilindustriföreningen (BIL Sweden), Svensk Bensinhandel, Konsumentverket (KOV), Motormännens Riksförbund (M), Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen.